OBS Meester Vegter 100 jaar

OBS Meester Vegter viert 100 jarig jubileum

Op zaterdag 14 januari 1922 stond het volgende bericht in de Emmer Courant:
Geheel onopgemerkt voorbijgegaan, zonder dat er enige notitie vanwege de autoriteiten van genomen werd, was het maandag toch een belangrijke dag voor vele kinderen en daardoor voor vele ouders alhier en naaste omgeving. Dien dag werd toch de tweede openbare school aan den Bargermeerweg, nabij den Dordschen Straatweg alhier in gebruik genomen.

Uit bovenstaande blijkt dus dat School II (toen) en OBS Meester Vegter (nu), dit jaar haar 100 jarig jubileum viert!
De school wil dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom staat de komende week in het teken van dit jubileum. Een week met een mooi, uitdagend en leerzaam programma voor alle kinderen van de school. De officiële opening vond vanochtend plaats. Burgemeester Eric van Oosterhout mocht samen met de oudste en de jongste leerling van de school de openingshandeling verrichten.
De afsluiting van de feestelijke week is op donderdagavond 2 juni. In de school is een expositie te zien over 100 jaar OBS Meester Vegter. Oud collega’s, oud leerlingen en geïnteresseerden zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom op de school. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen herinneringen worden opgehaald.

Maandag 30 mei 2022

Nieuwsoverzicht