Kinderopvang bij OOE

Vanaf januari 2024 biedt Openbaar Onderwijs Emmen (OOE)  naast onderwijs ook kinderopvang aan en is onze naam veranderd naar Onderwijs en Opvang Emmen.

In eerste instantie richten we ons op peuteropvang (voorscholen) op een aantal van onze basisscholen. We zijn van start gegaan met peuteropvang op maar liefst 12 locaties. Vanaf 1 februari 2024 voegen we buitenschoolse opvang (BSO) toe op De Vlonder en De Lisdodde.

OOE heeft de ambitie om in de toekomst ook peuteropvang, buitenschoolse opvang en dagopvang aan te bieden op andere locaties.

Heeft u vragen over onze opvangmogelijkheden?

Aarzel niet om contact op te nemen via e-mail: kindplanning@oo-emmen.nl. Telefonisch staan we voor u klaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 08.30 en 12.30 uur op telefoonnummer 0591-260911.
U kunt ook een e-mail sturen naar kindplanning@oo-emmen.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.


Kinderopvangorganisaties

Diverse kinderopvangorganisaties verzorgen nu nog de overige opvang. Vaak in het schoolgebouw en soms in een apart gebouw van de kinderopvangorganisatie zelf. Voor meer informatie kunt u terecht bij de locatiedirecteur van de betreffende school. Ook leest u er meer over in de schoolgids van de school.