Werken bij Onderwijs en Opvang Emmen

               

            
Groepsleerkrachten
Heb je een Pabo-diploma en wil je je voor dit schooljaar laten inschrijven als (inval)groepsleerkracht, stuur dan een e-mail met CV naar solliciteren@oo-emmen.nl of een WhatsApp bericht naar: 06-52490027. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Onderwijsassistenten
Wij zijn voor dit schooljaar op zoek naar inval-onderwijsassistenten. Ben jij in het bezit van een diploma Onderwijsassistent niveau 4 of SPW niveau 4? Lijkt het je leuk om bij Onderwijs en Opvang Emmen te komen werken op een van onze scholen? Neem dan contact met ons op via solliciteren@oo-emmen.nl of stuur een bericht naar: 
06-52490027. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Onze medewerkers
Onze medewerkers zijn deskundig, gemotiveerd en enthousiast. Zij hebben hoge verwachtingen van onze leerlingen en dagen hen uit om het beste uit zichzelf te halen. Ook betrekken ze ouders en verzorgers actief bij het onderwijs. Onze leerkrachten werken in een professionele en veilige schoolcultuur. Dankzij deze cultuur zijn onze scholen ook aantrekkelijk voor startende leerkrachten. 
In onderstaande filmpjes vertellen een aantal van onze leerkrachten over het werken in het onderwijs:
Leonie van der Werf - Leerkracht groep 2/3 op obs De Bente
Judith Zwart - Intern begeleider op obs Emmermeer
Tim Aasman en Linde Evers - Leerkrachten op obs 't Eenspan
Marjolein Prins - Leerkracht op obs 't Koppel
Rob Middelburg en Melanie Jakobs - Leerkrachten op obs Klazienaveen
Michel Jeurink - Leerkracht op obs DelftlandenBij OOE valt veel te kiezen. Wij bieden regulier-, Dalton- en Montessorionderwijs - speciaal basisonderwijs en speciaal voortgezet onderwijs.
Naast onderwijs bieden wij op verschillende locaties ook kinderopvang aan. Peuteropvang en BSO. Onze locaties staan verspreid door de gemeente Emmen. 


Pedagogisch medewerkers peuteropvang en buitenschoolse opvang

Sluitingsdatum 31 juli 2024

Download vacature (PDF)

Oproepkracht peuteropvang en buitenschoolse opvang

Sluitingsdatum 31 juli 2024

Download vacature (PDF)