Werken bij Openbaar Onderwijs EmmenOnderwijsassistenten
We zijn met spoed op zoek naar inval-onderwijsassistenten met een Onderwijsassistent diploma niveau 4 of een SPW diploma niveau 4, mocht je je hiervoor willen laten inschrijven, stuur dan een email met CV naar p&o@oo-emmen.nl of een what’s app naar: 06-52490027 of 06-15363346 en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Groepsleerkrachten
Momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar voor de functie van groepsleerkracht. Mocht je je als (inval-)groepsleerkracht willen laten inschrijven en je bent in het bezit van een PABO-diploma, stuur dan een email met CV naar p&o@oo-emmen.nl of een what’s app naar: 06-52490027 of 06-15363346 en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Wil je meer weten over werken in het onderwijs? Bekijk dan de informatie van het Onderwijsloket en debaanvanhetleven.nl


Onze medewerkers
Onze medewerkers zijn deskundig, gemotiveerd en enthousiast. Onze leerkrachten hebben hoge verwachtingen van de leerlingen en dagen hen uit om het beste uit zichzelf te halen. Ook betrekken ze ouders actief bij het onderwijs. Onze leerkrachten werken in een professionele en veilige schoolcultuur.
Dankzij deze cultuur zijn onze scholen ook aantrekkelijk voor startende leerkrachten. Bij ons valt veel te kiezen. Wij bieden regulier-, Dalton-, BAS- en Montessorionderwijs - een school voor speciaal basisonderwijs en een school voor speciaal onderwijs en speciaal voortgezet onderwijs.
Onze scholen staan verspreid in de gemeente Emmen. Bekijk hier onze scholen op de kaart.

In onderstaand filmpje vertelt een aantal collega's waarom zij in het onderwijs werken. Mocht je nog twijfelen over een baan in het onderwijs... in deze filmpjes zie je nog meer van onze enthousiaste medewerkers: 
Leonie van der Werf - Leerkracht groep 2/3 op obs De Bente
Judith Zwart - Intern begeleider op obs Emmermeer
Tim Aasman en Linde Evers - Leerkrachten op obs 't Eenspan
Marjolein Prins - Leerkracht op obs 't Koppel
Rob Middelburg en Melanie Jakobs - Leerkrachten op obs Klazienaveen
Michel Jeurink - Leerkracht op obs Delftlanden