Peuteropvang

Kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar kunnen terecht op onze peuteropvang, ook wel bekend als de voorschool.  

Op de peuteropvang leren peuters om met leeftijdsgenootjes de wereld te ontdekken in een veilige omgeving. De peuteropvang is dé plek waar kinderen van 2,5 tot 4 jaar kunnen groeien, bloeien en ontwikkelen. Onze professionele (pedagogisch) medewerkers staan iedere dag klaar om jouw kind een geweldige dag te bezorgen en te begeleiden in de ontwikkeling. Dat doen zij met veel passie en nog meer plezier.  

We zijn er voor jouw kind, het hele gezin en de omgeving. Want opvoeden … dat doen we samen.

We bieden peuteropvang aan op verschillende locaties in de gemeente Emmen, op onze scholen.
Onze locaties zijn geopend gedurende de schoolweken. Doordat de peuteropvang zich in hetzelfde gebouw als de basisschool bevindt, wordt de overgang naar groep 1 minder groot en zorgen we voor een doorgaande ontwikkellijn. De kinderen zijn al bekend met de school en de omgeving. We bereiden de kinderen voor op hun schooltijd door nauw samen te werken met de kleuterklassen, gemeenschappelijke thema's te delen en regelmatig bij elkaar te komen om samen te spelen. Peuters die ervaring opdoen in de peuteropvang/voorschool beginnen de basisschool met meer zelfvertrouwen. 

Algemene voorwaarden
OOE hanteert de algemene voorwaarden voor kinderopvang, samengesteld door branchevereniging maatschappelijke kinderopvang (BMK).

Bekijk hier de algemene voorwaarden